reede, 16. juuni 2017

CISM teade ja Jukola treening


Pärast kõiki võistlusi toimus pidulik autasustamine, kus kõik panid oma vormi selga. Pilt siis meeskonnavõistluse autasustamisest, kus Eesti mehed said kolmanda koha.
Sõjaväelaste MM lõppes neljapäeval teatejooksudega. Jooksin Eesti teises võistkonnas esimest vahetust, Raido teist ja Sergei kolmandat. Minu jooks oli koha algusest peale sooritus puhas jama. Ma ei saanud kuidagi õige rütmiga minema. Nii esimesel kui ka teisel etapil vajusin suunaga vasakule. Veel pärast neid vigu nägin kaugelt grupi tagumist saba, kuid neljandasse minnes tegin veel vea otsa ja olin jäänud lootusetult maha. Raja lõpu pidasin kuidagi vastu, päris kõike ei suutnud/tahtnud endast enam välja anda ja andsin vahetuse üle 16.koha peal, 4:37 kaotusega. Pärast Raido ja Sergei jooksu lõpetasime kohal 15. Kokku oli võistkondi 46.
teate teekond.

Järgmisel korral võtan end raja alguse koha pealt rohkem kokku ja jätan vead teistele tiimidele tegemiseks. Järgmist korda ei pea kaua ootama, juba laupäeva õhtul kell 23:00 antakse start Jukola teatejooksule Soomes, kus mina jooksen esimest vahetust. Kokku võistkondi registreerunud 1588. Raja pikkus on 12,7-13km ja ennustatav aeg on 75 minutit.


reedene treening kohe võistlusmaastiku kõrval


stardikoht üle vaadatud

Kangasala telklaager

Kommentaare ei ole: